Τρίτη 9 Απριλίου 2013


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,
Σας καλούμε όλους να συμμετέχετε στην εθελοντική δράση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας, στα πλαίσια της Πανελλαδικής Καμπάνιας “Lets Do It Greece”.
Το “Lets Do It” είναι μία εθελοντική καμπάνια που ξεκίνησε το 2008 στην Εσθονία και είχε ως στόχο να καθαρίσει με εθελοντές σε μία μόνο μέρα ολόκληρη τη χώρα από κάθε λογής σκουπίδια. Φέτος για δεύτερη χρονιά το “Lets Do It” έρχεται στη Ελλάδα, ενώνοντας τις φωνές των δήμων, κοινοτήτων, εθελοντικών φορέων, συλλόγων και όλων των ενεργών πολιτών της χώρας.
Η ημερομηνία που έχει οριστεί για φέτος είναι η 14 Απριλίου 2013.
Σε συνεργασία με το Σύλλογο Διδασκόντων, η δράση του Σχολείου μας εκείνη τη μέρα θα είναι στο πάρκο της Νέας Ελβετίας, όπου όπως γνωρίζετε πραγματοποιούνται οι ημερήσιοι περίπατοι όλων των σχολείων της περιοχής μας.
Η εξόρμηση αυτή περιλαμβάνει τόσο τον καθαρισμό του άλσους, αλλά και τη φύτευση εποχικών φυτών από τους μικρούς μαθητές.
Στόχος μας ο ευπρεπισμός και η αισθητική αναβάθμιση του ιδιαίτερου αυτού χώρου για τη γειτονιά μας.
Ελάτε όλοι μαζί να μεταδώσουμε το μήνυμα ότι μπορούμε να έχουμε το πάρκο μας καθαρό, όπως μας αξίζει. Η παρουσία όλων μας είναι απαραίτητη για την επιτυχία της δράσης μας.
Ραντεβού, λοιπόν, την Κυριακή 14 Απριλίου 2013, στις 11:00 π.μ. μπροστά στο αναψυκτήριο της Νέας Ελβετίας.

                                                                                       Με εκτίμηση
                                                                       Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου